На що першочергово звертають увагу клієнти закладу та що приваблює більше за все у гриль-меню? Звичайно, ідеально просмажене м’ясо, риба чи овочі. Це обов’язковий атрибут популярного ресторану, кафе. Забезпечити такий результат може лише професійний прижимний гриль. Він швидко та без складних маніпуляцій готує будь-які страви та легко підлаштовується під потрібне меню.
Які переваги отримує кухня з професійним обладнанням?
Аби приваблювати гостей, кухня закладу має бути універсальною. Це дає змогу пропонувати різні унікальні страви та смаки, що не залишать байдужими найвибагливіших гурманів. Різні варіанти комерційного обладнання для гриля дає такі переваги:
- Яскравий смак та аромат страв. Жоден з інших методів приготування не дає такого ефекту. Людям подобається саме їжа, приготовлена у прямому контакті з жаром і вогнем. Овочі та м’ясо, які готує прижимний гриль, мають той самий неповторний смак.
- Корисні страви та відсутність зайвих жирів. Гостей приваблює меню, що не тільки смачне, а ще й не шкодить здоров’ю. Приготування в такий спосіб не потребує використання додаткових жирів. Достатньо соку, що виділяється під час обсмажування.
- Збереження корисних речовин завдяки швидкій термообробці. Високі температури швидко дають ефект термічної обробки, тому всі потрібні речовини, вітаміни та мікроелементи не встигають руйнуватися.
Неякісний або просто непрофесійний гриль може зіпсувати смак страв і навіть репутацію закладу. Якщо м’ясо не просмажене як слід, можна отримати проблеми зі шлунком. А обсмаження до чорноти призводить до утворення шкідливих сполук, які негативно впливають на здоров’я. Тому вкрай важливо вибрати гриль правильно.

Як вибрати професійний гриль?
Завдяки великому вибору розмірів і конфігурацій є можливість вибрати гриль прижимний, який краще за інші підходить під потреби комерційної кухні. Моделі відрізняються потужністю, розміром та ціною. Можна вибрати навіть рельєф поверхні – класичну ребристу чи гладку.
Будь-який тостер гриль, купити який можна на сайті Gastro24, – це сучасна техніка з великими можливостями та корисними опціями. Пристрої мають сучасний стильний дизайн. За ними легко доглядати та тримати в чистоті. А ще техніка енергоощадна.
Є різні режими приготування їжі та можливість готувати страви без використання олії. Гості закладу в більшості випадків надають перевагу меню, що пропонує смачні страви, але без зайвих жирів та шкоди для здоров’я.
Де замовити обладнання для комерційної кухні?
Головна вимога для закладів під час вибору обладнання – воно має бути професійним і якісним, зручним і простим у користуванні для персоналу. Надійну та зручну техніку можна замовити на сайті Gastro24. Усі прилади, які пропонує компанія, – сертифіковані. А значить, якісні та безпечні.
Менеджери допоможуть з вибором. Вони порадять, що краще підійде для закладу, з урахуванням потужності та навіть особливостей приміщення, де розташована кухня. Є послуги професійного монтажу та подальшого технічного обслуговування.