Кулінарія

Ніжний крем із пудингу – простий рецепт для випічки

Карина Тимофеєва
17 Лютого, 2025
4 хв.читання
152
Ніжний крем із пудингу – простий рецепт для випічки
Зміст

Крем із пудингу – це ідеальний варіант для приготування ніжних десертів, тортів та тістечок. Він має приємну текстуру, легко готується та чудово поєднується з різними видами випічки. Завдяки простим інгредієнтам і швидкому процесу приготування, цей крем стане вашим улюбленим доповненням до домашніх солодощів. У цій статті ми розповімо, як приготувати ніжний крем із пудингу всього за кілька кроків.

Як зробити крем з пудингу

Цей крем перетворить вашу випічку на неймовірно смачні, ніжні та красиві торти. Змащений кремом корж можна прикрашати як заманеться, виявіть фантазію. 

Інгредієнти:

  1. Цукор – 60 гр
  2. Желатин – 7 гр
  3. Молоко – 430 мл
  4. Вершки – 200 мл
  5. Пакет ванільного пудингу – 1 шт.

Приготування:

  1. Замочіть желатин у 50 мл. молока. Ще 50 мл. розчиніть вміст пакетика пудингу. В решту молока додайте цукор і доведіть до кипіння. 
  2. Потім влийте кипляче молоко розчинений пудинг, змішайте і знову доведіть до кипіння. Желатин з молоком розігрійте, помішуючи, до повного розчинення желатину і додайте в пудинг. Поставте каструлю з пудингом у холодну воду для остигання. Періодично помішуйте. 
  3. Збийте холодні вершки за допомогою міксера. 
  4. І втручайте їх у пудинговий крем. 
  5. Готовий крем покладіть в холодильник на 2 годинни.

Як приготувати крем на основі пудингу для торта

Крем – дуже важлива складова будь-якого торта, рулету або десерту. Іноді господиня намагається приготувати щось особливе і витрачає багато часу, готуючи складний крем. Але не завжди дуже складне – це найсмачніше. Іноді дуже прості речі виявляються дуже смачними. Пудинговий крем – типовий доказ цього.

Інгредієнти:

  1. Олія вершкове – 200 г
  2. Молоко – 350 мл
  3. Пудинг ванільний (порошок) – 40 г
  4. Цукор – 4 ст. л.

Приготування:

  1. Для роботи нам знадобиться молоко, вершкове масло, порошок ванільного пудингу, цукор.
  2. Із загальної кількості холодного молока відлити 150 мл та з’єднати його з порошком ванільного пудингу (40 г). Добре перемішати.
  3. Решту молока (200 мл) довести до кипіння. Додати цукор (4 ст. л.) та суміш відлитого молока з пудингом. Швидко перемішати. Довести, помішуючи, до кипіння та зняти з вогню. Охолодити, періодично помішуючи, щоб зверху не утворилася кірка.
  4. Олію кімнатної температури збити в пишну масу.
  5. Порціями додавати остиглий пудинг, постійно збиваючи.
  6. Крем вийде дуже ніжним та повітряним. Крем готовий до роботи.

Ніжний крем із пудингу – це чудове доповнення до будь-якої випічки. Він має приємну текстуру, легко готується та добре тримає форму. Завдяки цьому крему ваші торти, тістечка чи еклери стануть ще смачнішими та апетитнішими. Експериментуйте з ароматами та додатковими інгредієнтами, щоб створювати унікальні десерти.

Обговорення
Схожі статті
Суші у Львові
Кулінарія

Японська кухня вже давно підкорила серця багатьох гурманів у різних куточках світу, і Україна – не виняток....

Марина Моргунова 3 хв.читання

Цікавеньке

Чому сниться людина, про яку думаєш: пояснення від психологів та езотериків
Сонник
Чому сниться людина, про яку думаєш: пояснення від психологів та езотериків
Марина Моргунова

Категорії

Малюнки
Малюнки
Записей: 9
Вірші
Вірші
Записей: 11
Імена
Імена
Записей: 53
Психологія
Психологія
Записей: 7
Сучасні технології та комунікації
Сучасні технології та комунікації
Записей: 12
Кулінарія
Кулінарія
Записей: 25
Цікаві факти
Цікаві факти
Записей: 57
Езотерика
Езотерика
Записей: 16
Правопис
Правопис
Записей: 14
Поради
Поради
Записей: 49
Сонник
Сонник
Записей: 19
Різні
Різні
Записей: 43
Привітання
Привітання
Записей: 13
Нумерологія
Нумерологія
Записей: 9
Література
Література
Записей: 8
Здоровʼя
Здоровʼя
Записей: 20